social image
CO2 ЛАСЕР
RK-4040-PRO

 • Работна површина: 400x400mm
 • Работна површина Z-оска: 150mm
 • Моќност на ласерот: 50W
 • Тежина: 70kg
Цена: 101.598 денари + 18% ддв.
CO2 ЛАСЕР
RK-1310-PRO

 • Работна површина: 1300x1000mm
 • Работна површина Z-оска: 350mm
 • Моќност на ласерот: 100W / 130W / 150W
 • Тежина: 360kg
 
CO2 ЛАСЕР
RK-1530-PREMIUM

 • Работна површина: 1500x3000mm
 • Моќност на ласерот: 300W
 • Моќност на ласерот:
 • Тежина: 1150kg
 
ДИОДЕН ЛАСЕР
DIY KIT 5W

 • Работна површина: 400x400mm
 • Оптичка моќност: 5W
 • Вкупна моќност: 72W
 • Димензии на машината: 642x602x128mm
Цена: 20.787 денари + 18% ддв.
CO2 ЛАСЕР
RK-6040-PRO

 • Работна површина: 600x400mm
 • Работна површина Z-оска: 250mm
 • Моќност на ласерот: 80W / 100W
 • Тежина: 130kg
   
CO2 ЛАСЕР
RK-1610-PRO

 • Работна површина: 1600x1000mm
 • Работна површина Z-оска: 350mm
 • Моќност на ласерот: 130W / 150W
 • Тежина: 467kg
 
ДИОДЕН ЛАСЕР
ALPHA 22W

 • Работна површина: 400x400mm
 • Оптичка моќност: 22W
 • Вкупна моќност: 144W
 • Димензии на машината: 585x674x200mm
Цена: 56.272 денари + 18% ддв.
CO2 ЛАСЕР
RK-6090-PRO

 • Работна површина: 600x900mm
 • Работна површина Z-оска: 250mm
 • Моќност на ласерот: 80W / 100W / 130W
 • Тежина: 190kg
   
CO2 ЛАСЕР
RK-1325-PRO

 • Работна површина: 1300x2500mm
 • Моќност на ласерот: 150W
 • Моќност на ласерот:
 • Тежина: 850kg
 
ДИОДЕН ЛАСЕР
DELTA 22W

 • Работна површина: 440x415mm
 • Оптичка моќност: 22W
 • Вкупна моќност: 144W
 • Димензии на машината: 650x730x270mm
Цена: 68.757 денари + 18% ддв.