social image
ПОВЕЌЕЛИСЕН ЦИРКУЛАР 
RK-S65-PRO

  • Moќност на главен мотор: 11kW
  • Минимална должина на обработка: 500mm
  • Максимална ширина на обработка: 500mm
  • Максимална дебелина на обработка: 60mm
Цена: 380.439 денари + 18% ддв.
ПОВЕЌЕЛИСЕН ЦИРКУЛАР 
RK-MS3-PREMIUM

  • Moќност на главен мотор: 37kW
  • Минимална должина на обработка: 400mm
  • Максимална ширина на обработка: 320mm
  • Максимална дебелина на обработка: 110mm