ПРОФЕСИОНАЛЕН АЛАТ
Amana Tool® е лидер во индустријата за професионален алат со повеќе од 50 години искуство во производство на алати за обработка на дрво, иверица, мдф, пластика, алуминиум, метал и композитни материјали.
ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД ЗА ЧЕЛИК ОБЛОЖЕНИ СО АЛУМИНИУМ ТИТАНИУМ НИТРИД
СПИРАЛНИ ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД ЗА ПЛАСТИКА ОБЛОЖЕНИ СО КЕРАМИЧКА ОБВИВКА (SPEKTRA™)
ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД СО 3 СЕЧИЛА ЗА КРОЕЊЕ
СПИРАЛНИ ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД ЗА АЛУМИНИУМ
ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД СО СЕЧИЛО ЗА КРОЕЊЕ
СПИРАЛНИ ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZRN) ЗА АЛУМИНИУМ
ХЕЛИКАЛНИ ФРЕЗЕРИ ОД ЦВРСТ КАРБИД СО 3 СЕЧИЛА ЗА АЛУМИНИУМ
V-ФРЕЗЕРИ 90° ОД ЦВРСТ КАРБИД СО ДВОЕН РАБ ЗА АЛУБОНД
ФРЕЗЕРИ ЗА 2D И 3D ГРАВИРАЊЕ ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕН СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД
ФРЕЗЕРИ ЗА 2D И 3D ГРАВИРАЊЕ ОД ЧЕЛИК (HSS) ОБЛОЖЕНИ СО ЦИРКОНИУМ НИТРИД (ZRN)
ФРЕЗЕРИ ЗА 2D И 3D ГРАВИРАЊЕ ОД ЦВРСТ КАРБИД ОБЛОЖЕНИ СО КЕРАМИЧКА ОБВИВКА (SPEKTRA™)