social image
Почитувани посетители,

RADEK е реномирана компанија за продажба и сервис на висококвалитетни машини за обработка на дрво и метал.

Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK тимот е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот, континуирана едукација, со цел да се биде во чекор со светските трендови и иновации, како и проширување на мрежата на задоволни клиенти. Стварајќи доверба на темел на взаемно почитување со клиентите веруваме дека ќе успееме во тоа.

Машините на RADEK се произведуваат под строги мерки за квалитет и индустриски стандарди, максимално посветени на секој детал од производството со внимателно одбрани компоненти со докажан квалитет и издржливост. Тимот на RADEK може да се пофали со успешно инсталирани преку 2.000 машини за обработка на дрво и метал во Македонија и Балканскиот регион.
RADEK има сопствен тим на сервисери и инженери опремени со најсовремени алати со цел брзо и ефикасно дијагностицирање и решавање на проблеми. Секогаш достапен да обезбеди брза и професионална услуга. 

Дозволете ни да Ве запознаеме, а ние Ви ветуваме дека во нас ќе пронајдете доверлив и сигурен деловен партнер, бидејќи за нас, квалитетот е на прво место!

ИЗЛОЖБЕН САЛОН


Изложбен салон со повеќе од 70 различни модели на машини. РАДЕК нуди стручна презентација и тестирање на машините со цел сами да се уверите во квалитетот и функционалноста на машините.