social image

КАТЕГОРИИ

Почитувани посетители,

RADEK е реномирана компанија за продажба и сервис на висококвалитетни машини за обработка на дрво и метал, кој се произведени под строги мерки за квалитет и издржливост. Составена од тим на менаџери и сервисери со долгогодишно искуство, целта на RADEK тимот е ефикасно пласирање на производи со сигурен и врвен квалитет на пазарот. 

RADEK има сопствен тим на сервисери и инженери опремени со најсовремени алати со цел брзо и ефикасно дијагностицирање и решавање на проблеми. Секогаш достапен да обезбеди брза и професионална услуга. 

Дозволете ни да Ве запознаеме, а ние Ви ветуваме дека во нас ќе пронајдете доверлив и сигурен деловен партнер, бидејќи за нас, квалитетот е на прво место!
 
 

УСЛУГИ