social image
Фреза
Rbs-350-pro

  • Големина на масата: 1000x660mm
  • Дебелина на обработка: 10-120mm
  • Моќност: 4kW
  • Тежина: 380kg
Цена: 122.446 денари + 18% ддв.
Транспортер
SF344N-8_400V

  • Број на ролери: 3
  • Дијаметар на ролер: 120mm
  • Моќност: 1kW/0.75kW
  • Тежина: 62kg