social image
АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА
RK-630M-PRO

 • Максимална работна ширина: 630mm
 • Максимална работна дебелина: 100mm
 • Вкупна моќност: 9.73kW
 • Тежина: 1100kg
 
КАЛИБРАТОР
RK-CS63-PREMIUM

 • Максимална работна ширина: 630mm
 • Дебелина на обработка: 3-110mm
 • Вкупна моќност: 20.37kW
 • Тежина: 1200kg
 
ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА
RK-200-PRO

 • Дијаметар на ролер: 300mm
 • Број на брусни ленти: 24
 • Вкупна моќност: 1.12kW
 • Тежина: 130kg
Цена: 114.636 денари + 18% ддв.
МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ
ZS970P_400V

 • Максимална ширина на обработка: 970mm
 • Минимална работна дебелина: 7mm
 • Моќност на главен мотор: 3.7kW
 • Тежина: 390kg
 
АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА
RK-1000M-PRO

 • Максимална работна ширина: 1000mm
 • Максимална работна дебелина: 100mm
 • Вкупна моќност: 10.44kW
 • Тежина: 1650kg
 
КАЛИБРАТОР
RK-CS10-PREMIUM

 • Максимална работна ширина: 1000mm
 • Дебелина на обработка: 3-110mm
 • Вкупна моќност: 35.37kW
 • Тежина: 2000kg
 
ХОРИЗОНТАЛНА ЧЕТКАРКА
RK-120-PRO

 • Дијаметар на ролер: 300mm
 • Број на брусни ленти: 68
 • Моќност на мотор: 1.5kW
 • Тежина: 210kg
Цена: 99.015 денари + 18% ддв.
МАШИНА ЗА БРУСЕЊЕ
ZS640P_400V

 • Максимална ширина на обработка: 640mm
 • Минимална работна дебелина: 7mm
 • Моќност на главен мотор: 1.5kW-2.1kW
 • Тежина: 259kg
 
АВТОМАТСКА ЧЕТКАРКА
RK-1300M-PRO

 • Максимална работна ширина: 1300mm
 • Максимална работна дебелина: 100mm
 • Вкупна моќност: 10.44kW
 • Тежина: 1950kg
 
КАЛИБРАТОР
RK-CS13-PREMIUM

 • Максимална работна ширина: 1300mm
 • Дебелина на обработка: 3-110mm
 • Вкупна моќност: 63.37kW
 • Тежина: 3300kg
 
ВЕРТИКАЛНА ЧЕТКАРКА
RK-400-PREMIUM

 • Дијаметар на ролер: 300mm
 • Број на брусни ленти: 48
 • Вкупна моќност: 3.55kW
 • Тежина: 470kg